۱۳۸۸ دی ۲۱, دوشنبه

[iran7031:124]

امروز بهرام شید  آریایی مصادف است با بیست و دو دی ماه  7031 میترایی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تماس با ما


Tel : 001 ( 818 ) 714 0 717
Sms : 001 ( 818 ) 714 0 718
E-Mail: iran7031@googlemail.com
http://iran7031.blogspot.com/
مدیر مسیول : بابک خرمدین
در صورتی که مایل به دریافت این خبرنامه نمی باشید فقط یک ایمیل کافی است.
به ما ایمیل بزنید تا اسم شما را از لیست مشترکین خبرنامه خارج کنیم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
وعده ماه
 12 بهمن در تمامی مدارس و دانشگاههای کشور
22 بهمن در مسیرهای راهپیمایی
چهارشنبه سوری در تمامی کوچه ها
29 اسفند در روبروی تمامی زندانهای کشور
13 فروردین در تمامی مناطق سبز کشور
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مهدی کروبی محافظان خود را مرخص کرد

سایت خبری سحام نیوز، پایگاه رسمی حزب اعتماد ملی، روز شنبه (۱۹ دی ۱۳۸۸) خبر داد که مهدی کروبی، دبیرکل حزب و از رهبران مخالف دولت ایران، محافظان خود را مرخص کرده است.
علت این اقدام "وقایع دو روز گذشته و عدم اقدام جدی تیم حفاظت مهدی کروبی در حفاظت از جان وی" عنوان شده است.
سایت حزب اعتماد ملی پیش تر گزارش داده بود که شامگاه پنج شنبه، ۱۷ دی، در تجمع هواداران دولت علیه حضور مهدی کروبی در قزوین، خودروی آقای کروبی "هدف اصابت گلوله قرار گرفته است."
آقای کروبی با اشاره به حوادث اخیر و در توضیح دلایل مرخص کردن محافظین خود به سحام نیوز گفت: "محافظینی که رسالت شان حفظ جان افراد است و در هنگام وقوع چنین حوادثی اختیار لازم را ندارند، عملا کارایی موثری نخواهند داشت."
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مجید نصیرپور؛اگر احمدی‌نژاد خبر ندارد؛ ما فقرا را به او نشان می‌دهیم

تا آنجایی که بنده اطلاع دارم سقف درآمد متوسط روستایی ما کمتر از 100 هزار تومان در ماه است که با عائله های زیادی که دارند در فقر به سر می برند.در همین راستا طبق قانون برنامه چهارم، وزارت رفاه موظف است هر ساله شاخص خط فقر را اعلام کند که متاسفانه ما در پنج سال گذشته شاهد گزارش آن نبودیم. هر آماری که همکاران دل شان خواسته، داده اند و وزارت رفاه هم از این امر شانه خالی کرده است. خود این مورد عدم اجرای قانون برنامه در خصوص اعلام خط فقر را نشان می دهد که ما نیازمند رسیدگی بیشتر به فقرا و از همه مهم تر واقع گرایی در این مساله هستیم و اگر این موضوع حل شود و همه مسائل را با دید واقعی نه واهی بنگریم بیشتر مسائل در زمینه فقر حل می شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بیانیه مهم مهدي كروبي جهت خروج از بحران، در نامه اي به مردم

ملت آزاده وعزادارایران
آنچه در عاشورای حسینی بر این ملک و دیار رفت، مایه نگرانی و آزردگی هر انسان آزاده و مسلمانی بود؛ آنچه از خشونت عریان به چشم دیدیم و آن کشتار بیرحمانه چیزی نبود که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت.خشونت برخی نیروهای حافظ امنیت و ارزان شدن جان آدمیزاد بدانجا رسیده است که در ظهر عاشورا در جمهوری اسلامی ایران با خودرو انتظامی ، مردم زیر گرفته میشوند و از بلندی پرتاب می گردند و سینه آنها را هدف گلوله قرار می دهند؛ لابد به آن دلیل که از رای خود پرسیده و صدایی برای حق خواهی بوده اند. و با این حال زبان ها را بسته می خواهند تا صدای دلخراش این جنايت به گوش ها نرسد. گویی که خدا ناظر بر این رفتارها نبوده است و آنچه بر عزاداران حسینی رفته را ندیده است. و گیریم که همگان را با ارعاب و تهدید به سکوت وادارند اما با فیلمها و تصاویری که جان دادن شیعیان حسینی در روز عاشورا را به تصویر می کشد و تصویری که به نام جمهوری اسلامی برای آیندگان به یادگار خواهد ماند چه می توان کرد؟ به راستی که بر این ماتم باید گریست.
حوادث بازداشتگاهها و ماجرای کهریزک و خشونت به زنان و دستگیری های فله ای و دادگاههای فرمایشی و ارعاب تئوریزه شده کم بود که دست آقایان به خون مردم در روز عاشورای حسینی نیز آغشته شد. طنز ماجرا اما آنجاست که طلبکار هم می شوند. دست پیش می گیرند مبادا که پس بیافتند. شب عاشورا به حسینیه جماران یورش می برند و با این حال از شکسته شدن حرمت امام و عاشورا نیز سخن می گویند. با چاقو و قمه به جان مردم در تهران و مشهد می افتند و بعد حکم محاربه برای دیگران صادرمی کنند. مواجب بگیران را به جان مردم می اندازند و مردم را فریب خورده و مزدور اجنبی می خوانند. منتقدان خود را منافق می نامند و کسی را روانه زندان می کنند که پدرش شهید مظلوم آیت اله بهشتی، قربانی منافقین بوده است. او را بازداشت می کنند آن هم در دانشگاه و در سر کلاس درس. البته آقایان حرمتی نیز برای دانشجو و دانشگاه باقی نگداشته اند و دانشگاه را پادگان کرده اند. دیدیم که چگونه در شانزدهم آذر ماه به دانشگاه قشون کشی کردند و دانشجویان را روانه زندان ساختند.
مردم ایران چه شیعه و چه سنی همواره احترامی خاص برای اهل بیت و مراسم مذهبی در ایران قائل بوده و هستند. آنچنانکه مسیحیان نیز در عاشورای حسینی نذر و نیاز خود را ادا می کنند و بی حرمتی به عاشورا در مملکت ما امری بی سابقه بوده است. البته شکستن حرمت عاشورا اگر از کسی سرزده باشد نیز محکوم است و پرواضح است که ارتکاب چنین اتهامی باید در دادگاه صالح رسیدگی ومطابق قوانین کشور مرتکبین مجازات گردند اما آقایان به عینه حرمت عاشورا را شکسته اند و با این حال مردمی چنین نجیب را به شکستن حرمت عاشورا متهم می کنند؛ انگار ندیده اند که شهیدان ما در عاشورای امسال لباس سیاه بر تن داشتند. گناهی را با گناه دیگر می شویند و یک دروغ را با دروغ دیگر تکمیل می کنند. گویا برای هدفی مقدس می توان دروغ را بر دروغ انباشت. آقایان از اندیشه ماکیاولی تنها همان جمله را خوب آموخته اند که هدف وسیله را توجیه می کند. دروغ می گویند اما تا به کی؟
همه اینها را انجام می دهند و جالب است که آنقدر احساس ترس و تنهایی می کنند که علما و چهره ها را در تنگنا قرار می دهند تا بیایند و با مظالم شان همراه شوند. امامان جمعه را بسیج می کنند تا در حرکتی هماهنگ به میدان بیایند و منتقد معترض را محارب بخوانند و راه را برای یک سناریوی از پیش طراحی شده دیگر بگشایند. معنای همه چیز وارونه شده بود که محارب نیز بر آن افزوده شد. نمی دانستیم که طلب کردن رای خود و اعتراض به دزدی سیاسی نیز از نگاه آقایان مساوی با محاربه و مصداق مفسد فی الارض است. تقسیم مردم به شهروند درجه یک و دو و خس و خاشاک کم بود که مردم را بزغاله و گوساله نیز نامیدند. مرحبا به این جسارت و بی پروایی!
خدایا تو شاهد باش که برای چهار روز حکومت چه آبرویی از اسلام و انقلاب بردند و چه ارزان موجبات تنفر مردم از روحانیت را فراهم کردند. خدایا تو شاهد باش که چگونه یک جدال سیاسی را به یک جنگ مذهبی تبدیل کردند تا بتوانند به نام دین، حق خواهی سیاسی مردم را سرکوب کنند. کار ما بدانجا رسیده است که یک گروه سیاسی به نام جامعه مدرسین اطلاعیه می دهد و یک مرجع عالیقدر، آیت الله العظمی یوسف صانعی را از مرجعیت سلب می کند. جامعه مدرسین فعلی گویا تصور می کند از همان جایگاهی رفیعی برخوردار است که جامعه مدرسین پیش از انقلاب و در ابتدای انقلاب برخوردار بود. برخی از اعضای تازه به دوران رسیده جامعه مدرسين در غیاب اساتید گرانقدر بر اين خیال خام‌اند که یک مرجع را با یک اطلاعیه می توان از مرجعیت به در کرد. در حکومت اسلامی به مسجد و منزل و مدرسه عالم مجاهد آیت الله علی محمد دستغیب به خاطر اظهار نظری حمله ور میشوند و مردم را با توسل به زور از مسجد بیرون و خانه خدا را پلمپ می کنند. به نام مذهب، حکومت می کنند و با این حال چنین آبرو از مذهب می برند.
در این آشفته بازار اگر چهره ای همچون جناب آقای میرحسین موسوی نیز نجیبانه پیشنهادهایی را برای عبور از بحران پیشنهاد می کند پاسخ او هتاکی و توهین هایی است که از هر سو سرازیر می شود. گویی برخی از دست اندرکاران امور نه تنها تمایلی به آرامش ندارند که نان خود را در تنور بحران و آشوب و سرکوب می بینند و راه توفیق خود در قدرت را صرفا با وجود چنین شرایطی گشوده می یابند و بحران را با بحرانی دیگر پیوند می زنند. حال آنکه خروج از بحران در گرو اجرای کلیه اصول قانون اساسی است ؛ امری که شرط اساسی آن استقلال قوه قضائیه و اجتناب از سیاست در امر قضاوت است؛ همچنان که امام بزرگوار نیز فرمودند "قوه قضائیه قوه ای است مستقل و هیچ مقامی حق دخالت در آن را ندارد" و "قضات نیز نباید گوش به هیچ کس بدهند". ما کجا و توصیه حضرت امام کجا!
آری، عده ای بر این گمان اند که با بستن تمام روزنه های اصلاح و دربند کردن تمام اصلاح طلبان، چراغ اطلاح طلبی خاموش خواهد شد و پرچم مبارزه با دروغ و فریب بر زمین خواهد افتاد. من اما شهادت می دهم که ارعابها و تهدیدهای روزافزون، نه تنها مرا در پیمودن مسیری که در پیش گرفته ام سست تر نکرده که راسخ تر کرده است و به واسطه ایمانی که به راه خویش دارم خود و فرزندانم را آماده هر گونه مصیبتی نیز ساخته ام. به نظر اینجانب خروج از بحران دامنگیر فعلی توجه به موارد ذیل خواهد بود:
1- اعتراف و توبه ظالمان و بخشش مردم: آنانی که مسبب مظالم عاشورای حسینی و حوادث پس از انتخابات بوده اند باید توبه کنند نه آنهایی که برای احقاق رای خود شهید داده اند. آنهایی باید توبه کنند که چوب حراج بر ثروت ملی کشور زده اند و از کیسه مردم حاتم بخشی کرده اند و مردم را در فقر و تنگدستی رها کرده اند. آنهایی باید توبه کنند که افراد بی صلاحیت را تایید صلاحیت کردند و افراد واجد صلاحیت را رد و مردم را از حق انتخاب کردن محروم ساختن و برای تغییر رای مردم جواز صادر کردند و اعتراض مردم را با گلوله سرکوب نمودند. آنهایی باید توبه کنند که دانشجویان را از تحصیل محروم کردند و بی دانشان را بر صدر نشاندند. توبه ظالمان اولین راه بازگشت آرامش به کشور و تسکین دل های داغدیده است. مردم ایران اهل زیاده خواهی نیستند. توبه کنندگان را که به گناه خود اعتراف کنند خواهند بخشید اگرچه ظلم آنها را فراموش نخواهند کرد. نه کسی به دنبال انتقام است و نه انتقام گیری درمانی بر ظلمهای رفته بر مردم خواهد بود.
2- انحرافی که از انقلاب ایران صورت گرفته باید اصلاح شود. انقلاب را بی شک صاحبان قدرت منحرف کرده اند و نمی توان بار این انحراف را بر دوش مردم گذاشت. اصلاح این انحراف نیز تنها در گرو اجرای قانون اساسی و کنوانسیون های بین المللی است که ما آنها را امضا کرده و به اجرای آنها متعهدیم. آزادی مطبوعات و به رسمیت شناختن فضای نقد و نقادی ، آزادی زندانیان سیاسی و حاکمیت حقوق ملت حرکت در مسیر اصلاحی است. نمی توان افراد را به صورت فله ای بازداشت و محاکمه کرد و بدون وکیل و هیات منصفه و به صورت غیرعلنی و در فضایی امنیتی و بدون رعایت اصول آیین دادرسی هر اتهامی را بر آنها بار کرد و با این حال دم از انقلاب و جمهوریت و اسلامیت نیز زد. انقلاب ما به انحراف رفته است و این انحراف تنها با به رسمیت شناختن آزادیهای مصرح در قانون اساسی اصلاح خواهد شد.
3- پرهيز از خشونت : احیای آزادی ها و مبارزه با استبداد را تنها با ابزار اصلاحات می توان پیش برد. ما معتقد به اصل ولایت فقیه و جمهوری اسلامی متکی بر آرای 98 درصدی هستیم نه جمهوری اسلامی ای که ارزشی برای رای مردم قائل نیست. بر این اساس ما معتقد به اصلاحات و مبارزه غیر خشونت آمیز برای بازگرداندن قطار انقلاب به ریلی هستیم که از آن خارج شده است. برای پیش برد مبارزه ای مسالمت آمیز نباید به دامان خشونت افتاد. اگرچه من اطمینان دارم که برخی از دست اندرکاران امور از افزایش خشونت استقبال می کنند چه آنکه آنها تنها در فضایی آکنده از خشونت است که می توانند راه را برای سرکوب بگشایند. از اینرو پرهیز از خشونت اصلی اساسی در حق خواهی اصلاح طلبانه ما بوده است و خواهد بود.
4- ریشه یابی و علت یابی حوادث اخیر: دستگاههای امنیتی بهتر است که به جای پروژه های نخ نما شده و اعتراف گیری های بی حاصل به دنبال ریشه یابی اتفاقات باشند؟ به فرض که مردم معترض رفتاری تندتر از انتظار نیز در روز عاشورا از خود نشان داده باشند باید به سراغ علت ها رفت نه نتیجه. کلام خداست که " فریاد توام با تندی را دوست ندارد مگر آنکه فریاد مظلوم باشد". اگر خشونتی از سوی برخی از مردم سرزده است باید دید که چه برخوردی با آن جمعیت میلیونی در بیست و پنجم خرداد که تنها شعارشان سکوت بود صورت گرفت که آنها چنین تغییر مشی داده اند؟ آیا اگر خشونتی از سوی برخی معترضین صورت گرفته باشد نتیجه خشونت برهنه و ظلمی نیست که بر آنها روا شده است؟ دستگاههای امنیتی به جای آنکه در توجیه حوادث و سناریوی ذهنی خود بر دایره بازداشت ها بیافزایند بهتر آن است که ریشه این مظالم و خشونت ها را شناسایی کنند؛ که از دیدگاه اینجانب ریشه این اتفاقات و مظالم و عصبانیت مردم نیز به انتخابات ریاست جمهوری 84 بر می گردد؛ انتخاباتی که نقطه آغازی در نادیده گرفتن رای و حق مردم بود.
5- من مهدی کروبی آمادگی خود را برای مناظره با هر نماینده ای از سوی حکومت اعلام می کنم تا مشخص شود که این انقلاب را چه کسانی به انحراف بردند و مسئول مظالم رفته بر مردم چه افراد و گروه هایی هستند. ما را منافق و فتنه جوی و وابسته به دولتهای غاصب وسلطه جو خوانده اند. شیوه ما البته این نیست که مخالف خود را منافق و ضدانقلاب و برگشته از اسلام بخوانیم. اما تنها یک مناظره واقعی که مردم نظاره گر مستقیم آن باشند روشن خواهد ساخت چه کسی با حق است و چه کسی بر حق؛ چه کسانی از منافع ملي، عزت و سربلندی مردم بزرگ ایران و آرمان هاي امام فاصله گرفته و چه کسانی هنوز بر آن آرمان ها پایبند هستند. در این میان داوران اصلی مردم خواهند بود و چه داوری بهتر از مردم.
مهدی کروبی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ده خواسته مبارزاتی بابک خرمدین

یک ـ آزدی بی قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی
دو ـ آزدی بی قید و شرط مطبوعات با هر گونه وابستگی حزبی و سیاسی
سه ـ آزدی لباس و پوشش و همچنین برابری حقوق برای زنان و مردان
چهار ـ محاکمه عاملین ترورها , شکنجه ها , اعدامها و تجاوزها
پنج ـ محاکمه تمامی مفسدین سیاسی و اقتصادی به همراه اعضای درجه یک خانواده ( آقازاده ها و بستگان ) در یک دادگاه عمومی
شش ـ برپایی یک انتخابات آزاد با حضور تمامی احزاب و گروههای سیاسی درون و برون مرزی زیر نظر سازمانهای بین المللی و نمایندگان احزاب برای انتخاب نوع حکومت آینده کشور
هفت ـ دلجویی و حمایت مالی و معنوی از خانواده زندانیان سیاسی و جانباختگان راه آزادی در طی دوران حکومت جمهوری اسلامی
هشت ـ ممنوعیت برگذاری و دخالت مراسم مذهبی در ملع عام
نه ـ برگذاری انتخاباتی آزاد با حضور نمایندگان تمام احزاب سیاسی درون و برون مرزی و زیر نظر سازمانهای بین المللی برای انتخاب شورای نویسندگان قانون اساسی تا قانون اساسی کشور از نو بازنویسی بشود.
ده ـ استقلال کامل قوه قضائیه بدون هرگونه وابستگی به دولت و دستگاه اداره کنند امور سیاسی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
"آه" در بساط بانک های ایران نیست!

 سایت جهان نیوز که گفته می شود نظرات بخشی از فرماندهان معترض و برکنار شده سپاه پاسداران را منتشر می کنند نوشت: قرار بود- در دولت احمدی نژاد- با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در قالب "طرح‌های   زودبازده" بسرعت اشتغال ایجاد شود، اما این  سیاست، در نهایت به رانت‌خواری، رشد نقدینگی ، تورم ، ورشکستگی ، بیکاری و رکود اقتصادی انجامیده است.
سایت خبری جهان نیوز که از ایران به روز می شود اعلام کرد: سیاست های انبساطی پولی و اجبار بانکها به پرداخت بیش از حد تسهیلات به بخشهای مختلف به ورشکستگی بانک های دولتی انجامیده است. به عبارتی چنین سیاست هایی نه تنها موجب افزایش تولید و اشتغال نشد بلکه رکود اقتصادی را نیز در کشور به همراه داشته است.
بنا به گزارشهای رسمی تا کنون بانک ها 4 برابر سرمایه خود را وام پرداخت کرده اند که بدین ترتیب آنها در وضعیت بحرانی به سر می برند.
بانکها تنها 10 درصد منابع مالی خود را از دولت دریافت می کنند و 90 درصد آن، از مردم تامین می شود. لذا با توجه به ضوابط حاکم در شرایط فعلی، سرمایه این بانکها کفایت نمی کند.
از طرفی بانک ها در مصارف خود دست و دلبازی زیادی به اجبار دولت به خرج داده اند. بنا بر گزارش های بانک مرکزی در سال 1387، نسبت مانده تسهیلات به مانده سپرده‌ها (نسبت مصارف به منابع) در بانک‌های دولتی و غیردولتی به ترتیب معادل 100.4 و 79.8درصد بود که این امر نشان‌ می‌دهد بانکهای دولتی 4 دهم درصد بیشتر از منابع خود تسهیلات پرداخت کرده اند.
همچنین بسیاری از بخشهای اقتصاد که از بانکهای دولتی وامهای ارزان قیمت در یافت کرده اند هم اکنون با رکود مواجه شده اند و این موضوع موجب افزایش مطالبات معوق بانکها شده است.
معوقات وامهای پرداختی و عدم وصول آنها به علت رکود حاکم بر اقتصاد کشور نیز شرایط را بحرانی تر نموده است. براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی، میزان مطالبات معوق بانکها به 48 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. تا پایان آذر ماه سال 87 میزان کل مطالبات سیستم بانکی از بخش دولتی و غیر‌دولتی معادل 20 هزار میلیارد تومان بود که هم اکنون این میزان بیش از دو برابر افزایش داشته است.
در همین حال، بررسی‌های سازمان بازرسی کل کشور از شناسایی 9 هزار و 831 فرد حقیقی و حقوقی حکایت دارد که بیش از یک‌میلیارد تومان از بانکها وام گرفته اند. بیشتر افرادی که وام گرفته‌اند افرادحقیقی‌ هستند. ضعف ضمانت‌نامه‌ها و عدم پیگیری‌های لازم و رکود حاکم بر اقتصاد کشور موجب عدم بازگشت این وام‌ها به بانک‌ها شده است.
در چنین شرایطی دولت پیشنهاد اختصاص 15 هزار میلیارد تومان منابع مالی از حساب ذخیره ارزی برای افزایش سرمایه بانکها را به مجلس ارایه داد که مجلس به دلیل اثرات تورمی این پیشنهاد را نپذیرفت.
این شرایط در حالی است که قرار بود با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در قالب "طرح‌های زودبازده" به تولید و ایجاد اشتغال سرعت بخشیده شود اما در نهایت این سیاست به رانت‌خواری، رشد نقدینگی ، تورم ، ورشکستگی ، بیکاری و در نهایت به رکود انجامیده است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بچه های امیرکبیر رو در تحریم کردن امتحانات تنها نگذارید

تثبیت نمره صفر برای ۶۴ امتحان

خیلی نامردیه خوب، بچه های پلی تکنیک امتحاناشون زودتر از همه شروع می شد، تو یک هفته 64 تا امتحان کنسل کردن. در لینک تصویر پرتال آموزشی یک ورودی 87 رو می بینید که برای سه تا درسش نمره صفر قطعی رد شده، چون برای اعتراض نرفته سر جلسه. بعد بچه های شریف و شهید بهشتی همینجوری رفتن امتحان دادن این 2 روز؟ لابد تهرانی ها هم می خوان برن دیگه. مارو تنها نذارید بچه ها، اینجوری همه ی صفر هامون رو تثبیت می کنن اگه ببینن تنهاییم و کسی باهامون نیست. ما به این امید بودیم که شما ها هم به ما می پیوندین...


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ضرب و شتم مهدی محمودیان در زندان

متاسفانه بسیاری از ما مهدی محمودیان را فراموش کرده ایم. او یکی از شجاع ترین فعالان حقوق بشر در ایران بود. افشاگر شکنجه در کهریزک و بعد پیگیر ماجرای شهدای بعد از انتخبابات. فراموشمان نشود. در گزارشی از شبکه جنبش راه سبز (جرس) آمده: یکی از بستگان مهدی محمودیان از وضعیت وخیم این زندانی و ضرب و شتم او توسط ماموران زدان خبر داد. یکی از بستگان مهدی محمودیان در گفتگو با خبرنگار جرس از جریان ملاقات پنج شنبه گذشته خود با این عضو کمیته اطلاع رسانی جبهه مشارکت خبر داد و گفت:
ماموران زندان امکان استفاده از دستشویی را برای مهدی محمودیان نوبت های 6 ساعته تعیین کرده اند، اما به دلیل ناراحتی کلیوی مهدی، او درخواست استفاده بیشر از سرویس بهداشتی را داشته است. اصرارهای مهدی موجب می شود تا ماموران در سلول را باز کنند، اما نه تنها به او اجازه استفاده از دسشویی را ندادند، بلکه چند تن از ماموران او را مورد ضرب و شتم قرار دادند و سپس او را برای ساعتها به سلولی بردند که سقفی نداشت و در سرمای بسیار زیاد این سلول او را تنها با یک زیر پوش رها کردند.
این عضو خاواده محمودیان در ادامه اظهار داشت که آثار ضرب و شتم بر چهره مهدی کاملا مشخص بود و حتی زیر چشم او کبود شده بود.
گفتنی است مهدی محمودیان از25 شهریور دستگیر و تا کنون 116 روز از بازداشت او می گذرد اما با این وجود وی هنوز به بند عمومی منتقل نشده است. همچنین نوبت دادگاه وی نیز هنوز مشخص نشده است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آقایان مهاجرانی و کدیور! این جنبش ملی است نه اسلامی

مصاحبه اخیر آقای مهاجرانی، وزیر سابق ارشاد اسلامی را می خواندم. رسیدم به اینجا که می گوید: " به صراحت بگویم جمع ما با کسانی که ارزش های دینی و اسلامی را به سخره می گیرند، از اساس با انقلاب اسلامی مخالفند و [سکولارها] نمی توان حتی به عنوان حرکت تاکتیکی هم هم راه باشد... [چون] اکثریت قوی و قاطع ملت ایران دین باور هستند و روی سخن اصلی ما با آنان است." بعد از سی سال حکومت دینی حالا آقایان دورخیز کرده اند که مدل دیگری از پالان حکومت دینی به روایت خودشان را بر پشت خر مراد بنشانند و بنشینند. صد البته که میزان دموکرات منشی و ارزش قائل شدنشان برای صاحبان دیگر افکار و دگراندیشان از همین جا به خوبی معین است. گفت خود پیداست از زانوی تو! ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
عرب هرکه باشد به من دشمن است
ستم جوی و بد خوی و اهریمن است
حکیم فردوسی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
 آغاز نافرمانی مدنی در بهمن ماه "تأخیر در پرداخت قبوض ماهیانه"

برای رسیدن به اعتصابات سراسری نیازمند عملی کردن پیش زمینه ها و آماده سازی جامعه هستیم. جنبش سبز باید درکنار تظاهرات خیابانی از قدرت اطلاع رسانی و همبستگی خود برای آغاز نافرمانی مدنی در سطح ملی استفاده کند. بهترین زمان برای آغاز طرح های اراعه شده بهمن ماه است. جنبش سبز باید با استفاده از این اهرم مهم به حاکمیت فشار بیاورد و موازنه قدرت ایجاد کند. یکی از طرح های پیشنهادی تأخیر در پرداخت قبوض ماهیانه است. ما میتوانیم در بهمن ماه از پرداختن تمامی قبوض اعم از آب و برق و گاز و تلفن سرباز بزنیم. با این حرکت علاوه بر فشار آوردن به دولت میتوانیم همبستگی خود را تثبیت کنیم. از جمله طرح های دیگر میتوان به خارج کردن پول از بانکها اشاره کرد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دستگیری دختران اعضای نهضت آزادی

وزارت اطلاعات در اقدامی بی سابقه دختران فعالان سیاسی و رهبران نهضت آزادی ایران را برای تحت فشار قرار دادن آنان جهت اعلام انحلال نهضت آزادی ربوده است.در شرایطی که هیچ یک از فرزندان توسلی رئیس دفتر سیاسی نهضت ازادی عضو نهشت نبوده و سابقه فعالیت سیاسی نیز ندارند تا کنون سارا و لیلا و دختر وی دستگیر شده اند. مقامات وزارت اطلاعات برای آزاد بیشتر وی خواستار حضور مادر آنان در هنگام بازداشت شده اند. همچنین احمد صدر جاج سید جوادی عضو 92 ساله نهضت و وزیر دادگستری دولت مهندس بازرگان نیز تهدید شده است که در صورت عدم اعلام انحلال نهضت دخترش ربوده خواهد شد. بسیاری از اعضای نهشت ازادی در شهر های مختلف در ستادهای میر حسین موسوی فعال بودند.نهضت پیش از این نیز با تهدید وزارت اطلاعات ناچار به تعطیل کردن سایت خبری خود ( میزان نیوز) و عدم انتشار بیانیه خود شده بود.بسیاری از اعضای حزب از جمله ابراهیم یزدی نیز در بازداشت هستند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آنانی که رفتند و بار جنبش را بر دوش ما گذاشتند










ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تجمع اعتراضی خانواده های مادران عزادار در مقابل زندان اوین

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، مادران عزادار و خانواده های مادران عزادار دستگیر شده از صبح امروز در مقابل زندان اوین دست به تجمع اعتراض زدند و خواستار آزادی فوری و بی قید وشرط آنها شدند. بیش از 28 نفر از مادران عزادار زندانی همچنان در زندان اوین در اسارت بسر می برند.
روز دوشنبه 21 دی ماه خانواده های مادرا ن دستگیر شده و همچنین مادران عزادار از ساعت 09:00 در مقابل زندان اوین تجمع کردند. این تجمع در مقابل زندان اوین همچنان ادامه دارد در این تجمع که ده ها نفر شرکت داشتند و بر آزادی بی قید وشرط و فوری مادران در بند اصرار می ورزند. مسئولین دادگاه انقلاب و زندان ناچار به تسلیم در برابر خواست های به حق خانواده های مادران دستگیر شده و مادران عزادار شدند و به آنها وعده داده شد که به قید وثیقه تا آخر امشب 2 تن از مادران عزادار خانم فاطمه رستگاری و مادر دیگری که نام او هنوز مشخص نشده است آزاد خواهند شد و سایر مادران هم با سپردن وثیقه آزاد خواهند شد.ولی خانواده علیرغم این وعده ها همچنان در مقابل زندان اوین به تجمع اعتراضی خود ادامه می دهند و قصد دارند تا آزادی تمامی مادران به اعتراضات خود ادامه بدهند.
تعدادی از مادران عزادار به دلیل ضرب وشتم وحشیانه و غیر انسانی دچار صدماتی شده اند و تعدادی از آنها همچنین از بیماریهای مختلفی رنج می برند.
دستگیری بیش از 30 مادر عزادار پس از یورش و حشیانه نیروی انتظامی و لباس شخصیها صورت گرفت. نیروهای سرکوبگر به وحشیانه ترین شکل مادران عزادار مورد ضرب وشتم قرار دادند که منجر به انتقال تعدادی از آنها به بیمارستان گردید و بلافاصله مجددا به بازداشتگاه و سپس زندان اوین انتقال داده شدند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه ،ضرب وشتم که منجر صدمات گردیده و بازداشت آنها در حالی که زخمی و از بیماریها متعددی رنجی می برندرا محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر،گزارشگران ویژه زنان،بازداشتهای خودسرانه و شکنجه و تمامی سازمانهای مدافع حقوق زنان می خواهد که برای آزادی فوری و بی قید وشرط مادران عزادار اقدام نمایند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
21 دی 1388 برابر با 11 ژانویه 2010
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
سازمان دیدبان حقوق بشر
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ






ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پایان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر