۱۳۸۸ دی ۲۰, یکشنبه

[iran7031:123]

امروز مهشید  آریایی مصادف است با بیست و یکم دی ماه   7031 میترایی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تماس با ما


Tel : 001 ( 818 ) 714 0 717
Sms : 001 ( 818 ) 714 0 718
E-Mail: iran7031@googlemail.com
http://iran7031.blogspot.com/
مدیر مسیول : بابک خرمدین
در صورتی که مایل به دریافت این خبرنامه نمی باشید فقط یک ایمیل کافی است.
به ما ایمیل بزنید تا اسم شما را از لیست مشترکین خبرنامه خارج کنیم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
وعده ماه
12 بهمن در تمامی مدارس و دانشگاههای کشور
22 بهمن در مسیرهای راهپیمایی
چهارشنبه سوری در تمامی کوچه ها
29 اسفند در روبروی تمامی زندانهای کشور
13 فروردین در تمامی مناطق سبز کشور
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دختری با نام الهه .24 ساله در عشرت آباد در عصر روز 18 دی بر اثر ضربه صندلی به شهادت رسیده است

بر طبق خبری از یک منبع موثق از داخل عشرت آباد:
دختری با نام کوچک الهه .24 ساله . (قد متوسط/ هنگام دستگیری مانتوی مشکی و شلوار لی بر تن داشته است) در هنگام بازجویی با برخورد صندلی به سر دچار خونریزی مغزی شده و بلافاصله به شهادت میرسد.
بر طبق گزارش رسیده این دختر از کودکان بی خانواده بوده که در یک نوانخانه ای (پرورشگاه) در کردستان دوران کودکی خود را گذرانده و سپس برای کار به تهران آمده است. وی در ماههای اخیر ظاهرا در یک تولیدی لباس در نزدیکی میدان انقلاب به عنوان کارگر برشکار مشغول بکار بوده است.
از آنجایی که این دختر هیچگونه ولی و رسیدگی کننده ای نداشته و بازجو دائما از او اسم و ادر اقوام و آدرس محل سکونت و افرادی که با او همکاری کرده اند را خواسته و در یک لحظه با عصبانیت صندلی را به سمت او پرتاب میکند و این امر موجب مرگ او در عصر روز 18 دیماه 1388 میشود.
جسد او را بلافاصله از پادگان به نقطه ای نا معلوم برده اند.
(به علاوه بر اساس همین گزارش , افراد زخمی در زندان عشرت آباد فاقد هرگونه درمان و داروی و لباس گرم میباشند و با دختران بسیار رفتار غیر انسانی میشود)
"لطفا اگر کسی از آدرس محل کار او خبری دارد با فعالین حقوق بشر در ایران تماس گیرد"
http://saitaknews.co.cc/news.php?newsid=1074
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یک دیپلمات سابق: پنج دیپلمات ایرانی در چهار کشور اروپائی تقاضای پناهندگی کرده

علی اکبر امیدمهر، دیپلمات سابق جمهوری اسلامی که به عنوان سفیر در کشورهای هند، پاکستان و افغانستان خدمت کرده است شب گذشته در مصاحبه ای با صدای امریکا اعلام کرد که علاوه بردیپلمات جمهوری اسلامی در نروژ، عده زیاد دیگری از دیپلماتهای ایرانی در کشورهای مختلف نیز طی چند ماه گذشته خدمت به جمهوری اسلامی را ترک و به کشورهای محل کار خود پناهنده گردیده اند.
به گفته دکتر امیدمهر طی تنها دو هفته گذشته پنج نفر از دیپلماتهای جمهوری اسلامی از کشورهای محل اقامت خود تقاضای پناهندگی کرده اند. این پنج نفر علاوه بر محمد رضا حیدری، کنسول ایران در نروژ، که پناهندگی وی از طریق مطبوعات نیز اعلام گردیده است، شامل دو دیپلمات ایرانی در آلمان، یک دیپلمات در فرانسه و یک دیپلمات در انگلستان میباشد که به همراه خانواده های خود تقاضای پناهندگی کرده اند.
امیدمهر توضیح‌ میدهد که دلیل اینکه پناهندگی این افراد هنوز در مطبوعات منعکس نگردیده است این است که در کشورهای اروپائی مثل آلمان و غیره از لحاظ قانونی دولت مجاز به اعلام عمومی اطلاعات مربوط به پناهندگی افراد، از قبیل نام و ملیت آنان نمیباشد، و این حق برای خود پناهنده ها محفوظ است. وی اضافه میکند که دیپلماتهای فوق به دلیل آنکه هنوز در پی تدارک و تثبیت امنیت خود و خانواده خود میباشند از اعلام اخبار مربوط به پناهندگی خود خود داری کرده اند.
امیدمهر همچنین اضافه میکند که در طی ماههائی که از آغاز جنبش سبز آزادی طلبی مردم میگذرد کلا بیست و هفت نفر از دیپلماتهای جمهوری اسلامی خدمت را ترک و به کشورهای غربی پناهنده شده اند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بازداشت گسترده و برخورد وحشیانه با مادران عزادار

در پی بازداشت ۳۳ نفر از مادران عزادار و حاميان آنان در روز گذشته، ۹ نفر از آنان به بيمارستان انتقال داده شده وسپس به بازداشتگاه وزرا برده شده اند. در صبح يکشنبه خانواده ها و حاميان مادران بازداشت شده برای پيگيری و دليل بازداشت آنان به وزرا رفته اما مسئولين هيچ اطلاعاتی به آنها ندادند. در حدود ظهر يک آمبولانس به محوطه بازداشتگاه وزرا وارد شد که نگرانيهای بسياری در مورد سلامتی بازداشت شدگان به وجود آورد، به خصوص اينکه ۹ نفر از آنان روز گذشته بدنبال دستگيری به بيمارستان برده شده بودند.با عدم پاسخگويی مسئولين، تجمعی اعتراضی در مقابل وزرا با دادن شعار "مادران را آزاد کنيد" و "درور بر مادران" شکل گرفت که موجب توقف ترافيک در خيابان شد. ماموران انتظامی با خشونت و ضرب و شتم به تجمع يورش برده و آنان را متفرق کردند.....
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پای مادر ۷۵ ساله بر اثر ضرب و شتم شکست

یکی از مادران سالمند  مادر ایزدی 75 ساله وقتی که از بازداشت دادگاه انقلاب آزاد شد در حالی که بشدت مضروب و حتی گفته می شود پای راستش دچار شکستگی شده بود. شرایط او چنان حاد بود که احساسات حاضرین(مادران و خانواده ها) را بر انگیخت و چشمان آنها غرق در اشک نمود ولی مادر ایزدی با وجود کهولت سن و آسیب شدید از ناحیه پای راست با روحیه ای شاد و مقاوم بقیه را دلداری میداد.خانم اکرم مادر سعید زینلی با وجود بیماری شدید همراه با دیگر مادران بازداشت شده به دادگاه انقلاب برده شدند و به دلیل فشار زیاد مادران و خانواده ها، دادگاه انقلاب مجبور به عقب نشینی که منجر به آزادی این 2 مادر گردید.
اسامی مادران بازداشت شده به قرار زیر می باشد؛خانم بخشايي ، مريم حسين قلی زاده ، مريم و زهرا عطار ، منصوره بهكيش ، نصرت خاكی ، فائزه ....، اكرم نقابی ، عشرت ....، ژيلا مهدويان ، زيبا شكور صديقی ، خانم ايزدی ، فريده و نعيمه صحرايی،طوبی دارشفايی ، كبری نجف پور ، حكيمه و صديقه شكری ، فاطمه رستگار ،فاطمه فرهادی ، فرشته هادلی،فاطمه صالحی ، ليلا سيف اللهی ، ثريا جعفری ، فهيمه نوجوان، زهرا افروز ، منيژه طاهری ،فريده ... ، رقيه تبريزی كرمانی
مامورین سرکوبگر نیروی انتظامی و لباس شخصی که در یورش وحشیانه و ضرب وشتم مادران شرکت داشتند اسامی تعدادی از آنها به قرار زیر می باشد؛ سروان علی آل بویه،عباسی ،چهار میری و تعدادی دیگر می باشد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

برنامه های اعتراضات جنبش در بهمن:
دهه زجر تماما هر شب ساعت 9 یا 10الله اکبر های شبانه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نقش مدیر نمونه دستگاه قضایی رژیم در فجایع کهریزک

رادیو آلمان: گزارش کمیته‌ی ویژه‌ی مجلس در مورد وضعیت بازداشت‌شدگان پس از انتخابات تقدیم مجلس شد. در این گزارش مسئولیت انتقال بازداشت‌شدگان به کهریزک بر عهده‌ی سعید مرتضوی، دادستان وقت، گذاشته و هر گونه آزار جنسی تکذیب شده است.
کمیته‌ی مجلس، ویژه‌ی پیگیری وضعیت بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات، روز یکشنبه (۲۰ دی / ۱۰ ژانویه) گزارش مشروح خود را تقدیم مجلس کرد.
در این گزارش تأکید شده که انتقال بازداشت‌شدگان ۱۸ تیر به کهریزک به دستور و اصرار دادستان وقت تهران، سعید مرتضوی، انجام گرفته و دستگاه قضایی باید پاسخگوی وقایع به وجود آمده باشد.
کمیته‌ی پیگیری وضعیت بازداشت‌شدگان انتخاباتی متشکل از اعضای کمیسیون‌های امنیت ملی، قضايی، بهداشت و درمان و آموزش و تحقیقات بوده و در تاریخ پنجم مردادماه تشکیل شده است.
کمیته‌ پیگیری می‌گوید در روز دوشنبه، ششم مردادماه، جلسه‌ای با حضور دادستان وقت عمومی و انقلاب تهران، قاضی مرتضوی، تشکیل داده و از وی گزارشی از روند دستگیری‌ها و بازداشتی‌ها که تعدادشان در آن زمان ۳۹۰ نفر اعلام شد دریافت کرده است.
مرتضوی علت کشته شدن محسن روح‌الامینی، محمد کامرانی و امیر جوادی‌فر را طبق گزارش پزشکی قانونی، ‌مننژیت عنوان کرده است. وی در پاسخ به این پرسش که به چه دلیل بازداشت‌شدگان ۱۸ تیر به بازداشت‌گاه کهریزک منتقل شدند، گفته که شرایط این بازداشت‌گاه استاندارد و مناسب است و «فقدان ظرفیت زندان اوین» اصلی‌ترین دلیل انتقال بازداشتی‌ها به کهریزک بوده است.
هیأت تحقیق می‌گوید، روز سه‌شنبه، هفتم مردادماه، به زندان اوین مراجعت و با ۶۰ زندانی که از کهریزک به آنجا منتقل شده بودند گفت‌وگو کرده است. زندانی شدن ۱۴۷ نفر در یک مساحت کم، عدم وجود تهویه، فقدان آب و غذای مناسب، شنیدن فحش‌های رکیک، کلاغ‌پر رفتن همراه با ضرب و شتم، همجواری با اراذل و اوباش و تحقیر، شکایت ‌مشترکی بود که اکثر این زندانیان بیان داشتند.
این کمیته در گزارش خود می‌افزاید، زندانیان اوین هیچ گونه شکایتی از این زندان و مأموران و مسئولان نداشتند، در حالی‌که اکثر زندانیان کهریزک از برخورد نامناسب در این بازداشت‌گاه سخن گفتند.
«پر بودن ظرفیت اوین صحت نداشت»
مسئولان زندان اوین به کمیته‌ی تحقیق گفتند که انتقال بازداشت‌شدگان ۱۸ تیرماه به بهانه فقدان جا و ظرفیت در زندان اوین مطلب صحیحی نیست. زندان اوین کاملا آمادگی پذیرش آن بازداشت‌شدگان را داشته است.
کمیته‌ی پیگیری مجلس با اشاره به بررسی‌های انجام شده می‌نویسد، کهریزک به منظور نگهداری اراذل و اوباش و فروشندگان کلان مواد مخدر ایجاد شد که به مرور زمان سایر زندانیان نیز به آن راه یافته‌اند. در همین رابطه دربین، رئيس دفتر ویژ‌ه‌ی ریاست وقت قوه‌ی قضائیه در تاریخ ۱۷ بهمن ۸۶ در نامه‌ای به رییس سازمان زندان‌ها و مرتضوی خواستار آن می‌شود که «هیچ متهمی از حوزه‌های دیگر بدون هماهنگی با دادستان تهران به این بازداشت‌گاه اعزام نشوند».
همچنین فرماندهی انتظامی تهران در ۵ اردیبهشت‌ماه ۸۸ نامه‌ا‌ی به مرتضوی ارسال کرده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مبنی بر اینکه کهریزک طبق تدابیر قبلی باید محل نگهداری اراذل و اوباش و مواد‌فروشان و مجرمین خطرناک باشد، «در حالی‌که دادسراها بی‌رویه هر نوع متهم را اعزام می‌کنند». وی از مرتضوی می‌خواهد که فقط متهمین مذکور اعزام شوند.
کمیته با اشاره به اصلی‌ترین دلیل ایجاد بازداشت‌گاه کهریزک، ‌‌انتقال بازداشت‌شدگان پس از انتخابات به این بازداشت‌گاه را غیر قابل توجیه می‌داند و می‌گوید، دستگاه قضا باید پاسخگو باشد.
به گفته‌ی کمیته، ‌۱۴۷ تن از بازداشت‌شدگان در روز ۱۹ تیرماه به دستور دادستان وقت تهران به کهریزک اعزام می‌شوند. کمیته می‌افزاید، اگر چه اعزام این افراد به کهریزک حتی در صورت فقدان ظرفیت زندان اوین هم قابل توجیه نیست، اما مسئولان زندان اوین اذعان داشته‌اند که زندان اوین ظرفیت پذیرش بازداشت‌شدگان را داشته است. ضمن آنکه مسئولان بازداشت‌گاه کهریزک با این عنوان که ظرفیت پذیرش این تعداد را ندارند ابتدا از پذیرش آنها سرباز زده و بازداشت‌شدگان ساعتی در بیرون از بازداشتگاه معطل ماندند اما به دلیل اصرار مقام قضایی دستوردهنده مجبور به پذیرش آنها می‌شوند.
«دل رهبر معظم انقلاب به درد آمد»
گزارش می‌افزاید که بازداشت‌شدگان در سالن کوچک قرنطینه به مساحت ۷۰ متر جای داده شده و طی ۴ روز در شرایط بسیار سخت و بد آب و هوا در گرمای تابستان بدون تهویه و امکانات بهداشتی، غذایی و آشامیدنی و همچنین با ضرب و شتم و توهین تحقیر توسط مأموران نگهداری در کنار ۳۰ نفر از اراذل و اوباش پرخطر نگهداری شدند.
کمیته تحقیق می‌نویسد، همه‌ی این دلایل موجب شد که «دل رهبر معظم انقلاب به درد آمد».
کمیته‌ی مجلس به دو ظلم بزرگ اشاره می‌کند، نخست «ظلم آشکار بر بازداشت‌شدگان ۱۸ تیرماه که باید از آنها دلجویی درخور شود» و دوم، «ظلم بزرگ‌تر» یعنی «خدشه‌دار شدن آبروی نظام».
کشته شدن جوادی‌فر، روح‌الامینی و محمد کامرانی
کمیته‌ی پیگیری وضعیت بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات دلیل کشته شدن جوادی‌فر، روح‌الامینی و محمد کامرانی را ضرب و شتم، نبود یا نقصان در رسیدگی پزشکی و وضعیت بسیار نامناسب عنوان کرده است.
«هر گونه آزار جنسی تکذیب می‌‌شود»
کمیته در مورد آزار جنسی برخی از بازداشت‌شدگان می‌نویسد، پس از نامه‌ی مهدی کروبی مسئله را پیگیری کرده و در گفت‌وگو با جوانی که گفته می‌شد مورد آزار جنسی قرار گرفته به این نتیجه رسیده که «مادر آن جوان بر اثر کثرت شایعات دچار نوعی توهم شده است و خود آن جوان هم قائل بود که مادرش درگیر یک توهم ذهنی است».
کمیته می‌گوید، پس از بررسی‌های دیگر به «هیچ موردی از آزار جنسی نرسیده» و آن را قویا تکذیب می‌کند.
کمیته ‌می‌گوید، هیچ گونه شواهدی مبنی بر شکنجه و آزار جسمی در اوین دیده نشده است. کمیته همچنین خاطرنشان می‌سازد که گزارش‌هایی از برخوردهای نامناسب برخی از افراد نیروی انتظامی دریافت کرده است.
کمیته خواستار نظارت تمامی بازداشت‌گاه‌ها توسط سازمان زندان‌ها شده و می‌خواهد که این سازمان در تمامی زمینه‌ها پاسخگوی شرایط زندان‌ها باشد. همچنین یادآوری شده که هنوز هم برخی دیگر از بازداشت‌گاه‌ها وجود دارند که هر چه سریع‌تر باید نسبت به نظارت بر آنها و استانداردسازی آنها اقدام شود.
کمیته تحقیق: علت اصلی حوادث رفتار موسوی و کروبی است
کمیته‌ی پیگیری مجلس در پایان علل اصلی پدید آمدن این حوادث را القای «دروغ بزرگ تقلب در انتخابات ریاست جمهوری و رفتارهای غیرقانونی» می‌داند. کمیته دو کاندیدای معترض به نتایج انتخابات یعنی میر حسین موسوی و مهدی کروبی را به «قانون شکنی و تحریک احساسات و عواطف مردم» متهم کرده و می‌نویسد، اگر آنها اینگونه رفتار نمی‌کردند «فرصت گران‌سنگ حضور ۴۰ میلیونی مردم در پای صندوق‌های رأی تضییع» نمی‌شد.
کمیته می‌گوید،‌میر حسین موسوی و مهدی کروبی باید پاسخگو باشند و «دستگاه قضایی نباید در خصوص این گونه رفتارهای مجرمان بی‌اعتنا باشد».
مرتضوی، مدیر نمونه دستگاه قضایی جمهوری اسلامی
باید اشاره کرد که سعید مرتضوی که امروز متهم شماره یک پرونده کهریزک است، در فروردین ۸۳ از سوی رئیس قوه‌‌ی قضاییه وقت جمهوری اسلامی به عنوان مدیر نمونه‌ی سال ۸۲ کشور لوح تقدیر و جایزه گرفت.
در آن زمان خبرگزاری ایسنا گزارش داد که حجت‌الاسلام علیزاده، رئیس دادگستری تهران لوح تقدیر آیت‌الله هاشمی شاهرودی را به سعید مرتضوی،دادستان عمومی و انقلاب تهران اهدا کرده است.
پیش از آن سعید مرتضوی ده‌ها روزنامه و مجله را به طور فله‌ای بست. وی بسیاری از خبرنگاران و نمایندگان مجلس را به دادگاه فراخواند، به طوری که برخی از ایشان راهی زندان شدند.
با کشته‌شدن زهرا کاظمی، خبرنگار کانادایی / ایرانی در تیرماه ۸۲ در دادستانی تهران، نام سعید مرتضوی بار دیگر بر سر زبان‌ها افتاد. بسیاری نقش تاکنون مبهم مرتضوی را در قتل زهرا کاظمی عمده می‌دانند. ولی محافظه‌کاران جمهوری اسلامی همواره از وی حمایت کرده‌اند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در سال گذشته از «سوازیلند» حدودا ۱۱ کیلوگر موی انسان(و حیوان) وارد شده است،

در سال گذشته از «سوازیلند» حدودا ۱۱ کیلوگر موی انسان(و حیوان) وارد شده است، از ابتدای سال جدید هم حدود ۹۰۰ کیلوگرم از همین کالا به کشور وارد شده است. ظاهرا موی ایرانیان سال به سال کم پشت تر می شود! که این چنین نیاز به واردات مو به وجود آمده است.
کود حیوانی را فراموش کنید؛ در سالی که گذشته، از کشورهایی مثل سریلانکا و لاتویا کود حیوانی وارد کردیم. یعنی احشام محترم ایرانی اجابت مزاج هم نمی کنند؟ که باید از کشورهای دیگر با صرف هزینه کود حیوانی وارد کرد. آنچه از کود حیوانی برای عوام در ذهن شکل می گیرد، همان (با عرض معذرت) تاپاله و پشگل و فضله، گاو و گوسفند و مرغ است. در سال گذشته، تنها ۱۴ هزار و ۲۸۱ تن انواع کود حیوانی ذیل تعرفه «۳۱۰۱۰۰۰۰» به کشور وارد شده است.
واردات قراضه و ضایعات سرب از ماداگاسکار هم برای خودش نکته ای است. ذغال هم وارد می کنیم، آنهم از نیجریه. از هائیتی هم ماهی زینتی تا ۵ سانتی متر وارد کردیم. واردات «پیت و بشکه» از سودان هم برای خودش جالب است.
تصویر دوره گردان معروف به «نون خشکی» که نه چندان دور در خیابان ها دوره می افتادند و فریاد می زدند:«دمپایی پاره، ضایعات مس آلمینیوم، شیر آلات، نون خشک … خریداریم» در سطح بین المللی زنده می شود!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ثروت میلیاردی سران جمهوری اسلامی در خارج از کشور

1- Gholam  Hossein Elham: 25 M USD at Dubai, 13 M USD at Turkey, 17 M USD at Swiss, 0.7 M  USD at Beirut
2- S.H. Panahian: 11 M USD at Islamic Bank of Sharjeh, 4 M EU  at Malaysia,
3- Masoud Kazemi: 45 M EU Germany, 4.2 M USD at Dubai
4- Ali  Hashemi Bahramani: 5.2 M USD at Kuwait, 11 M EU at Belgium, 23 M USD at Dubai,  an Unknown account in Swiss
5- Mohamad Mohamadi: 12 M USD at Dubai, 17 M USD  at Kuwait, 8 M EU at Turkey
6- Mehdi Ahmadi Nejad: 18 M EU at Belgium, 45 M  EU at Swiss, 44 M USD at Islamic bank at Sharjeh
7- Naziyeh Khamenehiee : 7 M  USD at Turkey, 65 M EU at Germany, 122 Pound M at Great Britain
8- Sadegh  Mahsouli: 14 M EU at United Arab Emirates, 24 M USD at Turkey, 3 M EU at  Malaysia
9- Mojtaba Khameneiee: 1 B Pound Great Britain (has been blocked),  2.2 B EU at Germany, 766 M USD at Qatar, an unknown account at Swiss
10-  Hossein Ma`adi khah: 15 M USD at Kuwait, 45 M EU at Austria, 7 M USD at United  Arab Emirates
11- Isa KAlantari: 3.2 M EU at Belgium, 1.2 M USD at  Italy
12- Hossein Taeb: 122 M USD United Arab Emirates, 42 M EU Italy
13-  Masoud Hajarian Kashani: 92 M USD at Austria, 13.7 M USD Qatar
14- Sardar  Ahmad Vahidi: 32 M USD United Arab Emirates, 65 M USD at Turkey, 122 M USD at  Germany (has been blocked)
15- Abas Kadkhodaiee: 2.5 M EU Itay, 7.1 M USD  Kuwait, 32 M USD Dubai
16- Mojtaba Mesbaah Yazdi: 184 M USD Dubai, 221 M USD  at Alnakhl Corporation, 55 M EU at Spain
17- Ali Mesbaah Yazdi, 45 M USD  United Arab Emirates, 17 M USD Turkey, 65 M Pound at Barkley Bank at Britain, 75  M USD at South Africa, 110 M EU at Germany
18- Hessin Firouz Abadi: 320 M USD  at Malaysia, 65 MUSD United Arab Emirates, 103 M USD Kuwait, 17 M USD at Turkey,  Unknown bank account at Swiss
19- Parviz Fatah: 16 M USD Turkey, 5.2 M EU at  Turkey, 22 USD Swiss
20- Hassan Shajooni: 66.5 M USD Dubai, 39 m USD Kuwait,  11.2 M USD Beirout, 8 M USD Malaysia
21- H Asgar Oladi: 172 M USD Belgium,  120 M EU Germany, 420 MUSD Alnakhl Company, 42 MUSD turkey, 219 MUSD Malaysia,  Unknown bank account at Swiss
22- Hossein Jannati: 288 MUSD dubai, an Unknown  amount at a bank in Turkey which has been guaranteed for 200 M USD, 150 M USD at  Japan, 32 MUSD at Malaysia
23- Sakineh Khamenehie: 25 M USD at Malaysia, 14 M  USD Qatar, 112 M USD at Dubai
24- Esfandyar Rahim Mashaiee: 5.2 M EU Germany,  32 M EU Italy, 41 M USD Dubai
25- H Mohamadi Araghi: 48.4 M USD Dubai, 2.4 M  USD Beirut, 56 M EU Spain
26- Ali Akbar Velayati: 244 M EU germany, 6 M EU  Austria, 56 MUSD Malaysia
27- Mohamad Mohamadi Reyshahri : 241 M USD Alnakhl  Company, 121 M USD Dubai, 48 M USD germany, 43 M EU Italy
28- Mohsen Hashemi  bahramani: 35 MUSD United Arab Emirates, 65 M EU Belgium
29- Masoomeh Hashemi  Samareh: 11 MUSD Qatar, 5.9 M USD Malaysia
30- Ali Larijani: 185 M EU  Austria, 16 M USD United Arab Emirates, 112 M EU Malaysia
31- Abas Akhondi: 9  M USD United Arab Emirates, 5.2 M USD Beirout Bank
32- Mohsen Rafighdoust:  129 M USD Belgium, 44 M USD Kuwait, 92 M USD Malaysia
33- Hamid Hosseini: 30  M USD Malaysia, 82 M EU spain,
34- Mohamad Hosseini: 14 M USD United Arab  Emirates, 7 M USD Kuwait, 3 M USD Turkey, 11 M Pound Britain
35- Mahmoud  Hosseini: 3.2 M USD turkey, 11.4 M USD Kuwait
36- Mojtaba Hashemi samareh: 28  M EU Spain, 76 M USD United Arab Emirates, 124 M USD Malaysia
37- Kamran  Daneshjou: 76 M EU Austria, 7.2 M USD Malaysia
38- Ahmad reza Radan : 98 M  USD United Arab Emirates, 65 USD Kuwait, 121 M USD South Africa
39- Yadollah  Javani: 22 M USD United Arab Emirates, 5 M USD India, 23 M EU Portugal
40-  Gholam Reza Fayaz: 65 M USD Malaysia, 40.9 M USD Kuwait
41- AliReza Fayaz: 23  M USD United Arab Emirates, 17 M EU Turkey, 7 M EU Italy
42- Ali Mobasheri,  12elgium, 19 M USD Malaysia, 42 M USD Kuwait
43- Mohamad Naghdi: 142 M EU  United Arab Emirates, 24 M USD United Arab Emirates, 66 M USD Malaysia
44-  Farhad Daneshjou: 2.3 M USD United Arab Emirates, 5.6 M USD Turkey
45- Khosro  Daneshjou: 11 MUSD Turkey, 7 M USD Zcheck Republic
46- Hamid Hosseini: 4.2 M  USD Malaysia, 28 M USD United Arab Emirates
47- Mohamad Bagher Kharazi: 120 M  USD Lebanon, 86 M USD United Arab Emirates, 42 M USD at Barkley Bank South  Africa Branch
48- Mehdi Hashemi Samareh: 5.7 M USD Turkey, 44 M USD  Kuwait
49- Hamid Rasay:62 MUSD Hungry, 32 M EU Germany, 18 M Pound Britain,  14 M USD United Arab Emirates
50- Hossein mousavi Ardebili: 21 MUSD Kuwait,  110 M USD United Arab Emirates, 32 M USD Malaysia
51- Ali Mobasheri: 7 M Eu  Austria, 22.4M USD United Arab Emirates
52- Hossein Shariat Madari: 225 M USD  United Arab Emirates, 54 M USD Alnakhl Company, 65 M EU HSBS Bank Britain, 156 M  USD Malaysia, 600 M USD St. Peterzburg Bank, Russia,
53- Hossein Shahmoradi:  56 M USD United Arab Emirates, 64 M USD Malaysia, 7 M USD India
54- Kamran  Daneshjou: 24 M USD Japan, 43 M USD Malaysia
55- Davoud Ahmadi Nezhad: 55 M  USD United Arab Emirates, 48 M EU United Arab Emirates, 8 M USD St. Peterzburg  Bank, Russia,
56- Abdollah Araghi: 84 m USD United Arab Emirates, 127 M USD  Lebanon, 76 M USD Malaysia, SecretAccount at Swiss
57- Baha-odin Hosseini  Hashemi: 45 M USD United Arab Emirates, 80 M USD Malaysia
58- Mohi Odin Fazel  Harandi: 52 M USD Omman, 45 M USD Saudi Arabia
59- Ahmad Jannati: 450 M Eu  Belgium, 143 M USD Alnakhl Company, 124 MUSD United Arab Emirates, 267 M USD  Malaysia, 118 M USD South Africa, Unknown Bank account at swiss
60- Ali  Janati: 35 M USD United Arab Emirates, 155 M USD Turkey, 55 M EU Germany,  Unknown Bank account at swiss
61- Hossein Safar Harandi: 38 M USD United Arab  Emirates, 20 M USD Malaysia, An unknown account in Turkey
62- Morteza  Rafighdoust: 120 M EU Germany, Unknown Bank account at swiss
63- M H Parsa:  43 M USD Turkey, 12 M USD Malaysia
64- Fatemeh Asgar Oladi: 43 M USD Qatar,  16 M USD Turkey
65- Ali Akbar Mohtashemi: 125 M USD Sharjeh, 85 M USD Kuwait,  200 M USD Malaysia, Unknown Bank account at swiss
66- Yaser Bahramani  Hashemi: 22 M EU Germany, 12 M EU Austria, 14 M USD United Arab Emirates
67-  Gholam Ali Haddad Adel : 12 M USD Turkey, 2.4 M USD Malaysia, 43 M USD United  Arab Emirates
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

گزارش تصویری از حوادث بعد از انتخابات






ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتقاد مشایی از حضرت نوح!
حضرت نوح با 950 سال عمر نتوانست مدیریت جامع كند چرا كه عدالت را ایجاد نکرده است. آمدن پیامبران در طول تاریخ برای تمام شدن دوره‌های قبلی پیامبری بوده است اگر هر پیامبر مدیریت درستی می‌كرد عدالت برقرار می‌شد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شعری زیبا از فردوسی به یاد این ابر مرد تاریخ ایران زمین


در این خاک زرخیز ایران زمین
نبودند جز مردمی پاک دین

همه دینشان مردی و داد بود
وز آن کشور آزاد و آباد بود

چو مهر و وفا بود خود کیششان
گنه بود آزار کس پیششان

همه بنده ناب یزدان پاک
همه دل پر از مهر این آب و خاک

پدر در پدر آریایی نژاد
ز پشت فریدون نیکو نهاد

بزرگی به مردی و فرهنگ بود
گدایی در این بوم و بر ننگ بود

کجا رفت آن دانش و هوش ما
چه شد مهر میهن فراموش ما

که انداخت آتش در این بوستان
کز آن سوخت جان و دل دوستان

چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟
خرد را فکندیم این سان زکار

نبود این چنین کشور و دین ما
کجا رفت آیین دیرین ما؟

به یزدان که این کشور آباد بود
همه جای مردان آزاد بود

در این کشور آزادگی ارز داشت
کشاورز خود خانه و مرز داشت

گرانمایه بود آنکه بودی دبیر
گرامی بد آنکس که بودی دلیر

نه دشمن دراین بوم و بر لانه داشت
نه بیگانه جایی در این خانه داشت

از آنروز دشمن بما چیره گشت
که ما را روان و خرد تیره گشت

از آنروز این خانه ویرانه شد
که نان آورش مرد بیگانه شد

چو ناکس به ده کدخدایی کند
کشاورز باید گدایی کند

به یزدان که گر ما خرد داشتیم
کجا این سر انجام بد داشتیم

بسوزد در آتش گرت جان و تن
به از زندگی کردن و زیستن

اگر مایه زندگی بندگی است
دو صد بار مردن به از زندگی است

بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم
برون سر از این بار ننگ آوریم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کاخهای حداد عادل ،شاهرودی ، ناطق نوری ، غرضی، ولایتی و نجار کجاست؟

سی و چند سال پیش بود که شاه از كاخ سعدآباد به كاخ نياوران كوچ كرد، همانز مان نیز مقربان و خواص دربار شاهانه نيز به فراخور نزديكی به خاندان سلطنت و تمايل شاه هرکدام تكه زمينی در نياوران نصيبشان شد و نيمچه قصرها و کاخکهایی برای خود ساختند تا در جوار شاه در امان باشند. اولینشان ارتشبد نصیری رئیس ساواک بود که بر بلندی كلكچال قصری از سنگ سبز برای خود بنا نهاد تا از آن بلندی بر تهران، شهری كه بايد در سكوت خفه می شد سلطه داشته باشد.
اين سرگذشت با سقوط شاه و اعدام ارتشبد نصيری و جمع ديگری از تبار او مسير ديگری پيدا كرد، به فرمان بنیانگذار انقلاب کاخهای شاه همگی موزه شدند و دسته دسته مردم از جنوب شهر به کاخهای شاه می رفتند و از زمان عبرت می گرفتند ! اما امروز از کاخهای مرمر و سبز و سفید شاه دیگر حرف زدن و دیدن کردن خبری نیست و عبرتی هم ندارد چرا که یا بساط موزه ها و کاخها برچیده شده و هر کدام را نهاد و وزارتخانه و ارگانی صاحب شده اند یا اینکه دیگر جذابتی ندارد دیدن کاخهایی که بزرگترینش با کوچکترین خانه ها و ویلاهای شمال تهران فرقی ندارد .
بماند که همانزمان فقط این "کاخهای شاه " بود که علنی و موزه شد و کسی از کاخهای هژبر و نصیری و ازهاری و ... خبردار نشد چرا که در همان کوران انقلاب هر کس که صاحب نامتر و بانفوذتر بود این کاخها را صاحب شد و در آن سکنی گزید و برای خود کاخ و کاخکی مصادره ای بنا کرد ، کاخهایی که چه بسا موزه های پس از جمهوری اسلامی باشد ! اما واقعا در نيآوران چه می گذرد و چه كسانی ساكن قصرهای آن شده اند:
1- قصر حداد عادل در "دارآباد" مشرف به نيآوران ساخته شده است. سلطان علی خامنه ای روزهای را که برای کوهنوردی می خواهند به دارآباد بروند از راه اختصاصی اين قصر چندین ميليارد تومانی، همراه با گارد ويژه به راهپيمايی می رود. اين محل يكی از قرقگاههای سلطنتی بود كه بعد از انقلاب مدتی آزاد شد و سپس به تملك بنياد مستضعفان درآمد و بعد در اختيار حداد عادل گذاشته شد. قصر به سبك قديمی و تاريجی بازسازی شده واز نظر امنيتی به تجهيزات پيشرفته مجهز است. دور اين قصر اكنون حصار كشيده شده و كوهپيمايی از آن مسير ممنوع اعلام شده است تا رهبر در آن راهپيمائی كند.
2 – قصر علی اكبر ولايتی نيز متعلق به يكی از امرای ارتش شاهنشاهی بوده كه ولايتی تصرف كرده است. ولايتی برای توجيه اين تصرف، وقتی وزير امور خارجه بود، درجريان يكی از سفرهايش به امريكا و سازمان ملل با صاحب خانه كه در امريكا راننده تاكسی است وارد معامله شد. دلال اين كار عباس ملكی كارگزار ولايتی در وزارت خارجه بود. دراين ديدار ولايتی وعده پرداخت معادل قيمت خانه به دلار زمان شاه را داد تا تصرف خانه را حلال اعلام كرده و سند بدهد. آن امير ارتش شاه قبول نكرد و ولايتی در اين قصر تصرفی كه آن را گسترش داده و بازسازی كرده است مستقر باقی ماند.
3- قصرمهندس غرضی وزير اسبق پست و تلگراف و از تاثير گذارترين چهره های پشت صحنه سياست خارجی جمهوری اسلامی (بويژه درارتباط با انگلستان) نيز در نياوران است. اين قصر افسانه ای درست در قسمت شمالی كاخ نياروان(جمال آباد) و در ابتدای منطقه ای قرار دارد كه اشرافی ترين خانه های بعد از انقلاب تهران در آنجا ساخته شده است. در زمان شاه به هيچ كس اجازه نمی دادند در اين منطقه خانه دو طبقه بيشتر بسازد تا امنيت قصر نياوران به خطر نيافتد. بعد از انقلاب بنياد مسكن انقلاب اسلامی كه به چنگ موتلفه افتاد، همه زمينهای منطقه مصادره شد و سپس به قيمتهای گران فروخته شد. دراين ميان يك زمين 37 هزار متری سه نبش نصيب غرضی شد. 5 سال طول كشيد تا غرضی در اين زمين قصر بنا نهد كه همه كاشی ها ودرها ومجسمه ها و شير الات آن از ايتاليا آورده شده است. قصر غرضی نيز كاملا محافظت شده است. اين قصر 7 در دارد كه در مقابل همه آنها نگهبان پاس می دهد وكل قصر مجهز به سيتسم امنيتی پيشرفته ونگهبان با سگهای غول پيكر است. غرضی به دست دراز انگلستان درجمهوری اسلامی معروف است و ديدارها تعيين كننده درقصر او برگزار می شود.
4- قصر علی اكبر ناطق نوری. اين قصرقبلا به هژبريزدانی چوبدار معروف سمنانی و شوهر غير رسمی مادر شاه و همسر رضا شاه تعلق داشته و برج و باروی خاص آن، باعث شده بود تا در زمان شاه شايع شود يكی از مراكز ساواك است و به همين دليل هم از اولين خانه هايی بود كه به تصرف در آمد و مدتی هم كميته نياوران در آنجا مستقر بود. سپس اين قصر به مستضعف ترين عضو جامعه روحانيت مبارز تهران، يعنی علی اكبر ناطق نوری رسيد! قصر را طی چند سال باز سازی كرده و گسترش دادند. خانه های كوچك اطراف خريداری وبه آن افزوده شد. رياست جمهوری او در سال 1376 چنان قطعی بود كه يك باند هليكوپتر هم در اين قصر ساخته شد تا رئيس جمهور با هليكوپتر به بيت رهبر و مقر رياست جمهوری برود و به خانه باز گردد!
اين قصر يكی از گرانترين و افسانه ای ترين قصرهای ايران است كه حتی می گويند اگر درهای آن به روی عكاسان باز شده و عكسهايش منتشر شود ای بسا شهرت جهانی پيدا كند. اين همان قصری است كه ناطق نوری آن را سالها پیش وثيقه قرار بازداشت ناصر واعظ طبسی، پسر آيت الله طبسی كرد! در همين قصر مقداری اشياء عتيقه كه رفيقدوست بانی استخراج و قاچاق آن به خارج از كشور بوده و هست نگهداری می شود. يعنی رفيقدوست به ناطق نوری هديه كرده است!
اين اشياء عتيقه روی قيمت قصر ناطق نوری سنگينی می كند و كارشناس بين المللی می خواهد تا بداند ارزش آن چقدر است. ناطق نوری استوار پشت رفيقدوست ايستاده است و از كنار غارت عتيقه ايران، قصر ناطق نوری عملا يكی از موزه های گران دنياست و به همين دليل پيچيده ترين سيستم امنيتی – محافظتی را دارد.در اطراف اين قصرها، برج های متعلق به آقازاده ها سر به فلك كشيده است كه آپارتمان های آن متری يك میلیارد تومان قيمت دارند.
5- قصر آیت الله شاهرودی رئیس سابق قوه قضائیه یا همان سلطان سیگار ایران نیز در شمس آباد است ، گفته می شود این قصر نیز در قبل از انقلاب برای هویدا بوده است ، شاهرودی که از سال 1377 در این قصر سکنی گزیده است آنجا را به یکی از مکانهای تفریح و تفرج خواص تبدیل کرده است ، آنچنان که یکی از پاسداران و محافظان این قصر گفته در حیاط دو هزار متری این قصر چند آهو رها کرده اند تا حاج آقا و اهل بیت از دیدن آنها از بالکن مشرف به باغ لذت ببرند و عصر ها قلیان بکشند و چای خرما میل بفرمایند !
6- از قصر دانه درشتها که بگذرم می رسیم به محصولی و دیگران که البته عکس و توضیحات آنرا همه دیده ایم اما آخرین کسی که این روزها و در کشاکش عمر کوتاه دولت کودتایی احمدی نژاد به لفت و لیس و کاخ رسیده است مصطفی محمد نجار وزیر کشور است ، اخیرا در قطعه زمینی بمساحت پنج هزار متر مربع در جنب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در ازگل کاخی برای جناب وزیر بنا نهاده اند که بر سر در ورودی آن نوشته شده است " هذا من فضل ربی " !! و حالا این خدای او خامنه ای است یا احمدی نژاد بماند !
این سردار رنج کشیده سپاه در کاخ خود و حسینیه کوچکی که در مجاورت آن فضای چند هزار متری ساخته است هر سه شنبه صبح بساط زیارت عاشورا برپا می کند و سران و مدیران عالی نظام را دعوت می کند تا مداحانی مثل منصور ارضی یا سعید حدادیان برایشان زیارت عاشورا بخوانند و بعد محمدی گلپایگانی مسئول دفتر خامنه ای برایشان از "عبرتهای عاشورا " بگوید . این جلسه را فعلا می توان یکی از مهمترین نشست ها و جلسات هفتگی دولت کودتایی نامید که در آن شرکت می کنند و برای سرکوب ملت و راههای آن برنامه می ریزند ، به گفته یکی از افرادی که راننده یکی از شرکت کنندگان در آن جلسات است اغلب تصمیمات شورای امنیت کشور و وزارت کشور در این جلسه هفتگی اتخاذ می شود .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پایان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر